Ben jij als Electrical Engineer klaar voor een volgende stap waarin je de leiding kan pakken en kan zorgen voor de efficiënte en soepele werking van de Iron Fuel Technology™?

Voor deze gloednieuwe technologie zijn goede elektrotechnische systemen cruciaal. Jij kunt met jouw ervaring hierin de leiding nemen en zo aan het begin staan van onze elektrotechnische processen. Naast de elektra, werk je samen met collega’s van andere expertises om als team gave systemen te realiseren. Jij speelt een belangrijke rol in het zo makkelijk en efficiënt mogelijk laten draaien van onze testinstallaties, waarmee je een bijdragen levert onze duurzame oplossing voor s’ werelds grootste probleem!

Over de functie
Voor de gloednieuwe technologie zijn goede elektrotechnische systemen cruciaal. De Electrical Engineer speelt daarin een belangrijke rol, en met jouw ervaring kun je hierin de leiding nemen. Daarnaast ben je als Electrical Engineer o.a. bezig met het:

 • Design en implementeren van systemen rondom elektra, regeling en instrumentatie in onze installaties;
 • Documenteren van elektra- en controleschema’s zodat anderen jouw systemen kunnen besturen;
 • Leiden van processen rondom het onderzoeken en oplossen van problemen rondom procesbesturing;
 • Opstellen en bijhouden van elektrische schema’s.

Over jou
Je voelt je op je gemak in een meer leidinggevende rol, en komt in teamverband goed tot je recht. Je werkt immers nauw samen met andere collega’s met verschillende expertises, om samen gave en innovatieve systemen te realiseren. Je wil aan de wieg staan van deze innovatieve technologie, en zo een bijdrage leveren aan onze duurzame oplossing voor ‘s werelds grootste probleem. Daarnaast zoeken we iemand met:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in het ontwerpen en implementeren van controle- en elektrasystemen;
 • Kennis over EPLAN (een pré).

Over team RIFT
Wij zijn op een missie naar een duurzame toekomst met schone en hernieuwbare energie. Onze ambitie is om de wereldwijde CO2-voetafdruk te verminderen, door een revolutie teweeg te brengen in de energie-intensieve industrieën. Hoe? Met onze CO2-vrije en hernieuwbare Iron Fuel Technology™!

We zijn koplopers in een dynamische omgeving, en ons team is divers, professioneel en nieuwsgierig. We zijn trots op wat we doen, kunnen op elkaar bouwen en vieren onze successen samen. Onderdeel zijn van Team RIFT betekent dat je missie gedreven bent, en geen uitdaging uit de weg gaat. Je wilt het verschil maken, denkt in oplossingen en werkt graag in een team dat meer deelt dan alleen de 9 tot 5. Ook bieden we:

 • Een gepassioneerd team met een missie;
 • Veel vrijheid om je ideeën om te zetten naar werkelijkheid;
 • Flexibiliteit en mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Alle faciliteiten die je nodig hebt (bijvoorbeeld laptop, telefoon);
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden, deze worden op maat bepaald aan de hand van je kennis en ervaring;
 • Maandelijkse teamuitjes om onze successen te vieren;
 • Een dynamische en mensgerichte organisatie waar je impact kunt maken.

Solliciteren?
Eenvoudig solliciteren kan via LinkedIn of stuur je CV en motivatie naar jobs@ironfueltechnology.com.