Financial Officer

24-32 uur • Eindhoven • per direct
Solliciteer direct

Als Financial Officer zorg je ervoor dat de financiële processen soepel lopen. Dit houdt in dat jij met jouw scherpe oog voor detail ervoor zorgt dat de financiële administratie altijd op en top verzorgd is!  

Door middel van het registreren en bewaken van de financiële administratie, ondersteun je het team van Finance en HR op het vlak van financiële transacties en personeelsadministratie. Ook support je andere collega’s en teams waar nodig en mogelijk, door o.a. inventaris te administreren en bestellen. 

Dit is een rol voor 24 à 32 uur in de week. In deze uren ga je aan de slag met het op orde houden van de financiële zaken. Dit houdt in dat je gegevens van inkoopfacturen, betalingen, orders en andere financiële boekingen moet verwerken. Ook beoordeel je declaraties, vergoedingen en offertes en boek je die in de administratie. Daarnaast bereid je bankbetalingen voor en zet je ze klaar, maar je stelt ook eenvoudige rapportages en overzichten op. Je krijgt de controle en communiceert over de salaris- en urenadministratie, waarbij je kunt denken aan mutaties, personeelswijzigingen en registreren van ziekmeldingen. En je mag natuurlijk ook meedenken en verbeteringen voorstellen over de financiële processen.  

In deze rol ben je dus een belangrijke schakel tussen die twee teams en het MT en een belangrijke schakel voor team RIFT. Dit zorgt voor een combinatie van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen je rol! 

 

Wat je meebrengt

 • Ervaring met boekhoudwerkzaamheden en -applicaties; 
 • Ervaring met MS Office en Excel specifiek (ervaring met Exact Online is een pré); 
 • HBO werk- en denkniveau of vergelijkbare ervaring opgedaan; 
 • Je werkt zelfstandig, weet prioriteiten te stellen en past je planning wanneer nodig aan; 
 • Je bent nauwkeurig, werkt resultaatgericht en voelt je verantwoordelijk in en voor je werk.
Herken jij je in bijna alle punten, maar nét niet allemaal? Geen probleem! Wie weet ben je te bescheiden, we worden graag verrast! 

Wat je van ons mag verwachten

 • Het startsalaris staat op € 2.625 bruto per maand (op basis van 30 uur), maar afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring kan dit natuurlijk meer zijn; 
 • Werken bij ons is heel leuk, maar 22 dagen per jaar (op basis van fulltime dienstverband) mag je genieten van een welverdiende vakantie; 
 • We bewegen mee met jouw voorkeurstijden en privéleven. Thuiswerken en flextijden zijn bespreekbaar; 
 • Maandelijkse teamdag met een borrel, een hapje eten en gezelligheid;
 • Periodieke teamuitjes om onze successen te vieren! 

  RIFT is op een missie naar een duurzame toekomst met schone en hernieuwbare energie. Onze ambitie is om de wereldwijde CO2-voetafdruk te verminderen door een revolutie teweeg te brengen in de energie-intensieve industrieën. Dat doen we met onze CO2-vrije en hernieuwbare Iron Fuel Technology™!

  Samen met ons diverse team zetten wij ons in om deze missie te laten slagen. Dat zorgt voor een gevarieerd team, niet alleen qua leeftijd, maar ook op het gebied van kennis. Dat resulteert in dat iedereen in ons team van en met elkaar leert en zich verder kan ontwikkelen. Er is voor iedereen dus wel een plekje binnen ons ambitieuze team!